lokal me qira afËr sheshit tË prishtinËs

lokal me qira afËr sheshit tË prishtinËs

DISKUTUESHËM

Ofrohet lokali me qira me sipërfaqe 70m2 i cili ndodhet në rrugën “Hajdar Dushi” në afërsi të sheshit të Prishtinës.

Lokali është i organizuar ambient open space , një ambient i shfrytëzuar për kuzhinë dhe tualet (2).

Eshtë i pozicionuar në katin përdhesë (zero), në një rrugë me shumë akses, duke ofruar mundësi të mirë për zhvillimin e aktivitetit tuaj.

Lokali posedon klimatizim (1),

Ngrohje qendrore me Termokos.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB