OBJEKT/Lokal me qira nË QENDËR

OBJEKT/Lokal me qira nË QENDËR

DISKUTUESHËM

Ofrohet objekti/lokali për qira me sipërfaqe prej 650m2 dhe në hapsirë prej 4.2 ari, saktësisht ndodhet në rrugen “Qamil Hoxha” në afërsi të sheshit të Prishtinës dhe rruges kryesore “Agim Ramadani”.

Objekti cilësohet me stilin dhe interierin e veçantë, hapsirën e mjaftueshme, lokacionin ideal dhe të shumë frekuentauar.

Hapsira posedon: Bodrumin me sipërfaqe 78.8 m2,

Përdhesa me sipërfaqe 138,6 m2 ,hapsiren e brendshme të hapur, me terasën e hapur 63,5m2 dhe një të mbyllur me 63,5 m2,

Kati i parë me sipërfaqe 132,8 m2

Kati i dytë me 112 m2,

Është e pajisur me kuzhinë, shanku, tualete duke ofruar mundësi të mirë për zhvillimin e aktivitetit tuaj dhe veprimtari të shumë llojshme.

Gjithashtu objekti lëshohet me qira i tëri por ka edhe mundësi ndarje.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

#realestatedomino #qira #Rent #prishtina

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB