DEPO ME QIRA NË AFËRSI TË “PRISHTINA MALL”

DEPO ME QIRA NË AFËRSI TË “PRISHTINA MALL”

DISKUTUESHËM

Ofrohet depo me sipërfaqe prej 910m2 për qira në magjistralen Prishtinë- Ferizaj, e ndërtuar me panell, standarte të larta, hapsira të hapura dhe të përshtatshme për veprimtari të ndryshme dhe me një lokacion adekuat dhe të lehtë me qasje direkte në rrugë kryesore.

Objekti posedon rrymë, ujë, ndriqim të jashtëm dhe të brendshëm, parking të mjaftueshëm. Posedonë edhe zyre administrative, klimatizim, lartësia 6 metra, mundësi për shkarkim dhe ngarkim të mallit,kuzhinë, banjo-wc, hapsira gjelbëruese,.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB