zyre me qira në sheshin e qytetit- prishtinë

zyre me qira në sheshin e qytetit- prishtinë

DISKUTUESHËM

Ofrohet zyra unike për qira me sipërfaqe 173m², e cila ndodhet në Qendër të Prishtinës më saktësisht në sheshin e qytetit, karakterizohet me lokacionin e saj dhe afërsinë që i ofron bizneseve për shërbimet e tyre të ndryshme e të nevojshme drejtuar klientëve për arsyje të qasjes së lehtë dhe të shpejtë në çdo pjesë të qytetit.

Hapsira është e destinuar për zyre afariste, tërësisht funksionale me pamje të hapur drejtë sheshit, interier të veçantë dhe ka 7 hapësira pune të shfrytëzueshme, conference room, një mini kuzhinë, 3 tualete, terasë.
Sistemin e ngrohjes e ka me termokos.
Ndodhet në një lokacion shumë të përshtatshëm për afarizëm, në një zonë me frekuentim të lartë.

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB