BIZNESI NË SHITJE NË RRUGËN “HAJDAR dUSHI” NË SHESHIN E PRISHTINËS

BIZNESI NË SHITJE NË RRUGËN “HAJDAR dUSHI” NË SHESHIN E PRISHTINËS

Ofrohet për shitje biznesi në lokal prej 57m2 të brendshme në katin përdhesë (zero), në një rrugë me shumë akses, duke ofruar mundësi të mirë për zhvillimin e aktivitetit tuaj, në afërsi të Qendrës dhe sheshit të Prishtinës, vend ideal për këtë lloj veprimarie.
Avantazhi i saj qëndron në atë se vendndodhja e lokalit është zonë shumë e frekuentuar.

Lokali është i organizuar me hapësirë të hapur, pjesa tjetër e shfrytëzuar posedon hapësirën për kuzhinë dhe tualet .

Invertari dhe lloji i veprimtarisë është i veçantë dhe unik, i punuar dhe strukturuar detajisht dhe artistikisht, shumë pak i përdorur, posedon të gjitha pajisjet funksionale (makineri të veçanta për prerjen e djathit, aparaturat të gjitha funksionale, kompjuterin, etj.).

Posedon ngrohje dhe ftohje me klima, të cilësuara si më poshtë:
-Ventilim,

– Klima,

Ngrohje me termokos,

-Kuzhina dhe invertari (ideal edhe për fast food).

Një mundësi dhe veprimtari ideale për të startuar biznesin në kohë tashmë në fillim të sezonës verore.

Lokali ofron komoditet, pozitivitet dhe ngrohtësi për klientët.

Çmimi për qira të lokalit: 700 EUR

Çmimi për shitje të biznesit: I diskutueshëm!

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

#realestatedomino #shitje #forsale #fastfood #restaurant #prishtina

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB