BIZNESI NË SHITJE TE “KAFET E VOGLA” NË QENDËR – PRISHTINË

BIZNESI NË SHITJE TE “KAFET E VOGLA” NË QENDËR – PRISHTINË

DISKUTUESHËM

Ofrohet për shitje biznesi në lokal me 70m2 në katin përdhesë, me lokacion shumë të frekuentuar në afërsi të Qendrës apo siç quhen “kafet e vogla”, vend ideal për këtë lloj veprimarie.
Ka një hapësirë për shfrytëzim e cila është tërësisht e gatshme me invertarë në shitje si dhe terasë, ndriçim natyral nga terasa dhe ndriçim i veçantë nga brenda.

Një mundësi dhe veprimtari ideale për të startuar biznesin në kohë tashmë në fillim të sezonës verore.

Posedon ngrohje dhe ftohje me klima, dhe ka këtë përbërje:
-Ventilim,
-2 klima,
– kamera sigurie dhe alarm me Besa Security,
-Sistem të muzikës brenda dhe jashtë terase…

-Kuzhina dhe invertari (ideal edhe për fast food)

Çmimi për qira të lokalit: 1500 EUR

Çmimi për shitje të biznesit: I diskutueshëm!

Për informata më të hollësishme na kontaktoni në numrat e telefonit :

✆ 043 73 73 73 [+Whats App & Viber]

✆ 045 81 55 11 [+Whats App & Viber]

✉info@domino-ks.com

🌐www.domino-ks.com

📍Rr. Perandori Justinian, Hyrja lll nr.4, Prishtinë (Përballë Katedrales).

Domino është zgjedhja e duhur!

Administrativ assistant Drenusha is the administrative assistant of Real Estate Domino who assists and performs administrative work with dedication and correctness. Drenusha believes that being accurate and ready for the company and the clients is not only a duty but also love and respect. Drenusha has also studied Business and Management which owns and possesses skills and creativity and is always ready to share with the company. Her composure and her hobby in art are giving the company a warmth and positivity! info@domino-ks.com www.domino-ks.com (+383) 45 81 55 11

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

en_GB