WE, EVERY DAY WALK WITH YOU INITIALLY OFFERING YOU THE COMFORT OF EACH IN PARTICULAR, AND CONTINUING WITH THE ADVICE AND DETAILS FOR EACH REAL ESTATE SERVICE SUCH AS SELLING, BUYING, OR RENTING PROPERTIES FROM START TO FINISH SUCCESSFULLY.

q
Banesa
Shtëpitë
QIRADHËNIE
Lokale
Banesa

Banesat më ekskluzive në Prishtinë, çmimi më i mirë i garantuar.

Qiradhënie

Zyra dhe shtëpi me qira të nivelit të lartë në Prishtinë.

Shtëpitë

Në qendër apo periferi, ne jemi këtu për t'ju gjetur shtëpinë që keni ëndërruar gjithmonë.

Shitblerje

Partneri juaj i preferuar për shitjet e pronave.

Lokale

Zyra e ëndrrave tuaja, është një telefonatë larg.

Toka

Partneri më i besueshëm për shitjen ose blerjen e tokës tuaj.

Listimet e fundit

Për shitje dhe për Qiradhënie

SHTËPI ME QERA NË AKTASH – PRISHTINË

Ofrohet shtëpia me qera në sipërfaqe prej 160 m2, me kushte tejet të volitshme për jetesë duke ofruar komoditet dhe qetësi, e mobiluar në

Referencat

“Gjatë kërkimit për një objekt të ri, Qendra Kultutore & Filozofike "Akropoli i Ri", pati mundësinë të bashkëpunojnë me agjensionin për patundshmëri "Real Estate Domino". Kërkesat tona ishin shumë specifike, për shkak se na nevojitet një kombinim i karakterisikave të objektin, që vështirë gjendeshin në një objekt të vetëm, si cmimi, lokacioni, madhesia, qetësi, një qiradhënës i besueshëm etj. Shumë agjensione të tjera u zbrapsën dhe e konsideruan këte detyrë si të pamundur.”

Qendra Kulturore & Filozofike "Akropoli i Ri"
Partnerët tanë

Hendon

At vero eos et accusam et iusto odio

At vero eos et accusamus et iusto odio digniss iducimus blan ditiis

sq